Mijn foto
Naam:
Locatie: Waalwijk, Noord-Brabant, Netherlands

Illustrator and comic artist living in the Netherlands, near Rotterdam. Attending a study in Animation at the Art Academy. Hoping to make some sweet animated movies in the near future! Portfolio: iamshotaro.com Blog: aimeetv.blogspot.com

zaterdag, juli 29, 2006

22. Vogels en Dood


(de tekening was oorspronkelijk bedoeld voor gisteren, maar ik voelde me te geroepen om jullie dat kleine verhaaltje te vertellen!)

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat zou jij doen als er een sneltrein (of een gepard) op je afkomt?
Wachten tot ie jouw raakt (zonder te weten wat er dan gebeurd), of toch lieve een stapje naar de zij, het liefst op een moment waar de gepard niet meer reageeren kan om de richting te veranderen een je weer te pakken....
Een voegel weet net als een mens, dat een botsing pijn kan doen.
En gejaagde dieren weten, dat rovers vaak snel zijn en op een botsing uit zijn. Zij hebben meer massa en komen er sneller weer boven op en kunnen jou pakken, terwijl jij nog op de bodem ligt.

En met de tijd komt de oefening, wanneer je niet te laat bent met het op zij stappen. Hoe jonger de vogel, hoe vroeger hij weg springt.

Ooit gezien hoe laat (of helemaal niet) de medewerkers van de afvalbedrijven en de wegenbouw ruimte voor de andere autos maken??? Op gegeven moment reageeren zij niet meer zo voorzichtig op het gevaar, als iemand die maar af en toe de straat oversteekt, en niet op straat werkt. Dus geef ze de ruimte.

9:14 a.m.  

Een reactie posten

<< Home