Mijn foto
Naam:
Locatie: Waalwijk, Noord-Brabant, Netherlands

Illustrator and comic artist living in the Netherlands, near Rotterdam. Attending a study in Animation at the Art Academy. Hoping to make some sweet animated movies in the near future! Portfolio: iamshotaro.com Blog: aimeetv.blogspot.com

zondag, augustus 27, 2006

36. Hart

11 Comments:

Anonymous Mam said...

Tja, wat moet je daar nou op zeggen... ik weet hoe erg je het vindt.

9:19 a.m.  
Anonymous Krulle said...

Bedroefelijk.
Maar het leven gaat door, een hart kan heel wat hebben, en vrijwel snel zal het hart niet veel meer dan een litteken ervan over hebben.

12:10 p.m.  
Blogger aimee said...

ik hoop het, krulle. :)

2:44 p.m.  
Anonymous Koen said...

En een regenachtige zondag is toch de beste dag om het te doen. Want kijk het is nu al weer maandag dus eigenlijk heb je het vorige week gedaan.

Maar even goed sterkte, je tekenigen zijn prachtig.

2:53 p.m.  
Anonymous Brendan said...

=(
das balen...hmn, sterkte =)

5:36 p.m.  
Blogger Mike said...

Je kunt geen omelet maken zonder wat eieren te breken. Soms moet je doen wat nodig is om verder te komen...

6:36 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hallo aimee, ik ben al lange tijd fan van je werk. Maar deze raakt mij persoonlijk het meest, eigenlijk metname het commentaar wat geplaatst is.

Ik heb ook in dit soort situaties verkeerd maar dan vooral aan de andere kant.

Hopelijk vindt je het daarom niet erg als ik het commentaar een beetje in balans tracht te brengen:

@Mike:
Je commentaar klinkt nogal egocentrisch en ongevoelig. Ik hoop dat de persoon wiens hart is gebroken het niet leest, want die zou zich weleens gekwetst kunnen voelen. Op een gegeven moment moet je verantwoordelijkheid nemen voor jouw acties, vooral als je met de harten van anderen te maken hebt.

@mam:
Ik heb wel een suggestie: "Misschien is het ongepast om hier een publieke tentoonstelling van te maken", kennelijk is zij er niet zo kapot van aangezien ze wel even snel dezelfde avond nog schetsje kan maken over het gebeuren.

@Krulle:
Een hart kan helen maar hoe vaak kan iemand zijn/haar trots inslikken voordat hij/zij er vol van zit en barst?

@Aimee: Wat ik hoop is dat degene sterk genoeg is om zijn/haar directe emoties te overmeesteren, er niet aan toe te geven, en uiteindelijk er doorheen te komen. Want anders kan een gebroken hart leiden tot angst, haat of afgunst.

Als degene dit toch leest wil ik zeggen dat er tenminste een iemand is die ook mee leeft met zijn/haar situatie! Sterkte!

4:39 p.m.  
Anonymous mam said...

@anonymous. Ik kan het niet nalaten om hierop te reageren. In de eerste plaats vind ik dat iemand die anoniem reageert geen recht van spreken heeft. Als je echt fan bent van Aimee dan laat je je naam achter. Ik ga hier alleen in op het commentaar dat je aan mij heb gericht: "kennelijk is zij er niet zo kapot van aangezien ze wel even snel dezelfde avond nog schetsje kan maken over het gebeuren". Hoe durf je deze opmerking hier te plaatsen! Iedereen reageert anders op een aangrijpende gebeurtenis. De een kruipt in een hoekje en de ander stort zijn hart uit bij een goede vriend. Kunstenaars, en daar reken ik Aimee ook onder, uiten zich door middel van de kunstvorm die zij beheersen, in dit geval een tekening. Ik stel voor dat je voortaan even goed nadenkt voordat je zulke kwetsende dingen schrijft.

5:57 p.m.  
Blogger Mike said...

@mom: mooi gezegd. Ben het helemaal met je eens.

10:58 p.m.  
Anonymous kwek said...

Gebroken harten zijn klote... En dat blijft het ook wel even, maar dan wordt het uiteindelijk minder en minder... natuurlijk zit het er altijd wel, maar op de een of andere manier kom je eroverheen.. of iig in zoverre dat je niet 24/7 aan de gebeurtenis van je gebroken hart denkt..

@ Mam: idd! Ben het net als Mike helemaal met je eens! Ikzelf ben zo'n idioot die dat schrijvend doet,

Je hart uitstorten (op wat voor manier dan ook) is de beste manier om bovenstaand te bereiken.. hoe je dat dus doet, maakt niet uit!

2:13 p.m.  
Anonymous kwek said...

oh, éérst goed lezen, dán reageren!

maar goed: dan nog: ook al breek je een hart, wil dat niet zeggen dat je zelf vrolijk rondloopt, lacht en zingt hoe blij je er wel niet mee bent dat gedaan te hebben (hoop ik..)

uit mams reactie merk ik idd dat je eigen hartje ook niet helemaal meer is..

2:16 p.m.  

Een reactie posten

<< Home