Mijn foto
Naam:
Locatie: Waalwijk, Noord-Brabant, Netherlands

Illustrator and comic artist living in the Netherlands, near Rotterdam. Attending a study in Animation at the Art Academy. Hoping to make some sweet animated movies in the near future! Portfolio: iamshotaro.com Blog: aimeetv.blogspot.com

woensdag, september 13, 2006

51. Droomwens

8 Comments:

Anonymous Tjaard said...

Lijkt het je niet heel a-relaxed om in dienst van zo'n bedrijf dingen te moeten maken waar je het niet mee eens bent? Een tekenfilm draagt altijd wel iets uit en het lijkt me niet fijn als je fundamentele bezwaren tegen de boodschap ervan hebt.

Ik zeg niet dat je per definitie in zo'n positie komt, maar als je in dienst bent daar is de kans op dergelijke situaties natuurlijk wel aanwezig.

2:04 a.m.  
Blogger Mike said...

Hey,

Volgens mij ben je veel te oorspronkelijk om voor Disney te werken. Wat mij betreft sta je sterk genoeg op jezelf en heb je de D-studio niet nodig :).

Regisseur Tim Burton is ooit begonnen bij de Disney Studio's, maar die werd er uiteindelijk gek van altijd maar vrolijke lieve diertjes te moeten tekenen.

Met hem is het gelukkig nog goed gekomen op het eind.

(Je merkt 't al, ben niet echt een Disney-fan).

11:00 a.m.  
Blogger Klaas Kuperus said...

Ik ben wel een enorme Disney fan, en moet je eerlijk zeggen dat jouw stijl daar (nog) niet echt in past. Waarom geen independant comics en films maken? Das toch veel leuker!?

Ennuh: ik zie eerlijk gezegd niet welke tekenfilms je bedoelt. :$

11:33 a.m.  
Anonymous Mam said...

Ons gezin heeft wel inderdaad wel iets met Disney ja, maar ik vind een eigen stijl toch beter bij je passen. En de films: Leeuwenkoning ?? De Reddertjes ?? Geen idee...

11:48 a.m.  
Blogger Jordy Knoop said...

WOow prachtige tekeningen. Ik wil eigenlijk ook ooit wel bij Dinsey belanden...

5:06 p.m.  
Blogger Wouter Goudswaard said...

Tja, Disney is wel een hele goede oefening voor je tekenstijl (Al heeft Aimée dat al lang niet meer nodig...), maar mij lijkt het leuker om meer voor mezelf te doen. Maar toch wil ik aan de andere kant graag wel in zo'n studio werken....

Films: Brother Bear, Leeuwenkoning, en.......

8:26 a.m.  
Anonymous Krulle said...

Hmm, Disney,...
Half ja, half nee.
De kultureele mickey en disney fimpjes, ja, maar de avondfullende verhalen? nee.
En dan zijn de oudste nog het best; Cinderella, snowwhite vooral. En Aladdin is heel erg leuk, vooral als je midden in de nacht op een feestje dronken met je vrienden de DVD van hun zusje voor de zoveelste keer bekijkt en elke 30 sekonden iemand schreuuwt: IK HEB IETS GEZIEN, draai terug!
Wist je dat in Aladdin de blauwe geest ook een impersonatie van Hitler en diverse andere diktatoren maakt?

Maar als ik drie noemen moet:
Pocahontas, Lion King en de verhalen met de grote, boze wolf (die twee lijken zo geïntimiteert; daar dacht ik aan de boze jongens club)....

Enne: zou jij werkelijk ons mooi Europa en het nog schonere Nederland voor america willen ruilen???

8:59 a.m.  
Anonymous Krulle said...

sorry, mickey en donald filmpjes bedoelde ik...

8:59 a.m.  

Een reactie posten

<< Home