Mijn foto
Naam:
Locatie: Waalwijk, Noord-Brabant, Netherlands

Illustrator and comic artist living in the Netherlands, near Rotterdam. Attending a study in Animation at the Art Academy. Hoping to make some sweet animated movies in the near future! Portfolio: iamshotaro.com Blog: aimeetv.blogspot.com

woensdag, december 06, 2006

104. Harde realiteit

4 Comments:

Anonymous Nydia said...

dat is ook een leuk onderwerp voor profielwerkstuk:O ik doe over manga en anime ^_^ alleen mijn profielwerkstuk wordt denk ik een heel boek XD haha.. maar ik zag trouwens eindelijk je boekje! ik had alleen niet genoeg geld om het te halen:( dus ik haal hem zaterdag denk ik,, en mn moeder vroeg zo wie die tekenaar van het boekje was en toen zei ik jou naam en mn moeder zo wie en toen zei ik met je achternaam en toen zei die winkeleigenaresse of ik jou echt kende.. maar dat is dus niet zo maar ik vond het wel grappig..

6:45 p.m.  
Blogger aimee said...

haai nydia, grappig om te horen. ik hoop dat je dat boekje nog te pakken krijgt.. had 'm eigenlijk ook wel goedkoper in de schappen willen hebben, maar daar beslis ik niet in mee.
en: ik heb je art wel eens gezien hier en daar, op internet, kan dat? of zijn dat gewoon mensen die stiekem jouw art gebruiken op sites enzo? (praat me er niet van :P)

groetjes

7:58 p.m.  
Anonymous Krulle said...

Okay, hier is de handschrift wel wat moeilijker te lezen.
Trouwens een grappige schets! De grote boze wolf voor de kankerbestrijding van deur tot deur... :D

4:55 p.m.  
Anonymous Nydia said...

ligt eraan waar je het heb gezien:P want ik zou niet weten of iemand mijn art gebruikt op sites.. groetjess

6:57 p.m.  

Een reactie posten

<< Home