Mijn foto
Naam:
Locatie: Waalwijk, Noord-Brabant, Netherlands

Illustrator and comic artist living in the Netherlands, near Rotterdam. Attending a study in Animation at the Art Academy. Hoping to make some sweet animated movies in the near future! Portfolio: iamshotaro.com Blog: aimeetv.blogspot.com

dinsdag, februari 06, 2007

132. Tv doet dat

3 Comments:

Anonymous Krulle said...

Ze zijn toch zeker mooi! Ik heb eigenlijk maar heel zelden minder mooie gezien, en dat was altijd op TV in "documentaires" over borstkanker en/of schoonheidsOPs. Meestal vond ik de borsten na een vergrotings Op een heel eind lelijker dan daarvoor.
Ik heb jou (helaas) nog nie "live" gezien, maarik ben er zeker van, dat jouw onzekerheid over jouw borsten sterk overdreven is!
En zoals je zelf al opmerkte, dat is uiteindelijk secundair, als zij maar gezond zijn!

12:51 p.m.  
Anonymous ming said...

Je zal t maar hebben?
Borstkanker komt zeeer zelden voor bij jonge mensen, je gaat je wel beetje zorgen maken over de toekomst (tenminste ik doe dat) We zijn nu gezond, maar gaan onherroepelijk oud, uitgezakt en het ergste: ziek en pijnvol worden. Daar denk ik dan maar aan als ik hard moet rennen voor een trein: ik kan het nog! Eigenlijk zouden wij jongeren als gekken moeten gaan sporten.

1:50 p.m.  
Anonymous Koen said...

goed om er bij stil te staan, het is soms dichter bij dan je denkt. Maar je tekende het zelf al, aan zo`n verdrietig onderwerp kan je ook een positive draai geven.

7:45 p.m.  

Een reactie posten

<< Home