Mijn foto
Naam:
Locatie: Waalwijk, Noord-Brabant, Netherlands

Illustrator and comic artist living in the Netherlands, near Rotterdam. Attending a study in Animation at the Art Academy. Hoping to make some sweet animated movies in the near future! Portfolio: iamshotaro.com Blog: aimeetv.blogspot.com

maandag, augustus 28, 2006

37. Mogelijke

4 Comments:

Blogger aimee said...

hoi! de thumbnail ziet er een beetje vaag uit, want blogger.com deed raar.. dus moest ik het plaatje via een URL uploaden. als je op het plaatje klikt is alles weer goed :)

11:24 p.m.  
Anonymous Mam said...

Als ik zie hoeveel stijlen jij nu al onder de knie hebt dan denk ik dat je vrijwel ieder gevoel wel tot uiting kan brengen in je tekenwerk. Trouwens, gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van de weekly. De nieuwe lay-out is echt prachtig geworden.

9:13 a.m.  
Anonymous Dauw said...

Denk dat je met tekenen/schilderen toch verder kan komen dan met fotografie. Je kan de compositie helemaal zelf maken, onafhankelijk van wat werkelijk mogelijk is, je kan dingen tekenen die niet in het echt bestaan, dingen die al lang niet meer bestaan... Kijk alleen al maar naar jouw 'van buiten' en 'iedereen is verbonden': die kan je echt niet fotograferen.
Tekenen heeft veel meer mogelijkheden dan fotograferen! Je hebt het goede medium gekozen :-)

9:40 a.m.  
Anonymous Krulle said...

In ieder geval kan jij duidelijk meer bereiken door tekenen dan ik door fotografie!
Bij sommige fotos mis ik de mogelijkheid hier of daar door een streepje erbij te zetten "(meer) beweging" in het beeld te krijgen.

Ga door, ik vind jouw tekeningen veel te prachtig om ze tegen door jou gemaakte fotos in te ruilen! Alhoewel jouw fotos zeker ook wel mooi zullen zijn...

11:53 a.m.  

Een reactie posten

<< Home