Mijn foto
Naam:
Locatie: Waalwijk, Noord-Brabant, Netherlands

Illustrator and comic artist living in the Netherlands, near Rotterdam. Attending a study in Animation at the Art Academy. Hoping to make some sweet animated movies in the near future! Portfolio: iamshotaro.com Blog: aimeetv.blogspot.com

woensdag, oktober 11, 2006

74. Iakob

8 Comments:

Anonymous Koen said...

?,deze is voor insiders denk ik. En de 32.000 hits (0,16sec) geven ook niet echt uitsluitsel. Al weer wat uitgerust van 24 ?

7:51 p.m.  
Blogger aimee said...

Iakob, de zoon van Stalin, kan ik verklappen :) en zoals je ziet teken ik weer volop! wat is nou 24 uur...? ;)

8:26 p.m.  
Blogger Klaas Kuperus said...

Kun je dit toelichten? :)

9:08 a.m.  
Blogger aimee said...

here goes: het is Iakob Djugashvili. de zoon van Stalin. zijn vader heeft altijd ontkend dat hij zijn zoon was (zoals bij meer van zijn kinderen - er zijn nog steeds grote raadsels over Stalins nakomelingen). op een gegeven moment is hij opgepakt door de Duitsers. hier gaat de tekening dus over: gedachten die door zijn hoofd gaan op dat moment..
maar gee, tekeningen hoor je niet uit te leggen ;)

2:45 p.m.  
Blogger Klaas Kuperus said...

Haha, nee, eignelijk niet nee. Maar de verwarring was té groot, ik móest het je wel vragen! ;)

3:13 p.m.  
Anonymous Koen said...

beste aimee, hartelijk dank voor de geschiedenis les. En het is inderdaad intrigerend. Misschien kan je er ook één maken over Siegfried (boek van H.Mulisch, die heeft weer niet de Nobelprijs gewonnen dus die kan wel een leuke Aimee tekening gebruiken ;-) ) Grtz en fijn weekend

4:49 p.m.  
Anonymous michel said...

op het vwo hadden we een leraar die enorm op Droopy leek dus je begrijpt dat ik haast niets anders deed dan heel mijn schrift vol Droopy tekenen dus ik weet weinig over strips maar op de home-page van www.leconcombre.com lijkt wel of Mandryka een soort tik heeft met die Stalin-figuur. Je ziet op de homepage zelf als je naar beneden scrollt een plaatje van Stalin met daarbij geschreven : "is die man goed?". very strange.
In een dadamanstrip heb ik ooit eens een portret van Lenin in het decor verwerkt maar dat was complete Salvador Dali-plagiaat... niet doorvertellen! ;-)

5:26 p.m.  
Anonymous michel (p.s.) said...

berichtje beetje slordig geschreven.
dat portret dat ik had geleend van Dali voor in een dadaman-decor was Trotski.

11:39 a.m.  

Een reactie posten

<< Home