Mijn foto
Naam:
Locatie: Waalwijk, Noord-Brabant, Netherlands

Illustrator and comic artist living in the Netherlands, near Rotterdam. Attending a study in Animation at the Art Academy. Hoping to make some sweet animated movies in the near future! Portfolio: iamshotaro.com Blog: aimeetv.blogspot.com

dinsdag, oktober 17, 2006

78. Vriendschap

4 Comments:

Anonymous michel said...

filosofie is nutteloos. een mens is niet gemaakt om alsmaar overal over na te denken want springen, dansen, rennen, zingen of zelfs tekenen gaat ons veel beter af! ;-) filosofen houden zich waarom bezig met het bespreken van wat filosofie nu eigenlijk inhoudt en ze weten het nog niet.

2:36 p.m.  
Anonymous Krulle said...

En een sigaar is soms aleen maar een sigaar!

en idd, jij tekent omadt jij net iets beleeft hebt, of uit een inspiratie heruit. Dat zijn momentopnames. De beelden zeggen weinig over hoe jij werkelijk denkt.
En wat is filosofie? Nadenken over het leven?? Over een bijzondere sitatie die je net hebt meegemaakt?Dat doet toch iedereen... Maar jij stopt erbij ook om het moment even vast te houden in een schets. Daarvoor bedankt!

4:59 p.m.  
Anonymous Tjaard said...

Een beetje rondhangen op de faculteit der wijsbegeerte van de RuG leert me dat echte filosofen best rare types zijn... liever gezegd: die heb je er relatief veel ;) .

Lijkt me eigenlijk niet prettig, als je studie zo erg raakt aan je persoonlijke denken en ervaringen. Filosofie en ook theologie hebben de potentie (dus niet noodzakelijkerwijs) dingen helemaal dood te analyseren waardoor je volstrekt aan de waar- en wijsheid voorbij gaat.

6:37 p.m.  
Blogger Mike said...

Ik denk dat we zeker wel iets van de filosofie kunnen leren. Een televisieprogramma als Stof met Bas Haring levert altijd stof tot denken op en behandelt interessante kwesties.

Het is wel goed om het label filosofie niet meteen aan je blog te hangen. Dat houdt 't spannend en geeft mensen de kans om zelf uit te zoeken wat 't precies inhoudt. Door niet te zeggen wat 't is, laat je ze dus ook nadenken :). En daar is op zich niets mis mee wat mij betreft.

12:36 a.m.  

Een reactie posten

<< Home